Hirdetés

World of Warcraft - bárki bejuthat az idei világbajnokságra

|

A Blizzard egy izgalmas bajnokságot ígér az idei évre, és a mostani rendszerrel erre meg is van minden esély.

Hirdetés

Nyílt selejtező, egy tekintélyes nyereményalap, és izgalmas meccsek. Ennél több aligha kell egy jó esportnak, és a Blizzard idén mindezt beígérte a WoW Arena világbajnokságra.

A Blizzard idén külön tornákat tart Észak-Amerikában és Európában, ahol minden játékos részt vehet csapatával, és ha jól szerepel, akkor részt vehet akár a világbajnokság döntőjén is.

A csapatok liga pontokkal kerülhetnek feljebb a ranglétrán. Az Online Arena Cup meccseken gyűjtött pontokkal lehet bejutni a regionális döntőre, de egyébként közösség szervezte kupákon is lehet pontokat zsákolni, így a jelentkezőknek érdemes lesz annyi versenyen részt venni, amennyin csak lehetséges.

A pontjutalmak a következőképpen alakulnak:

Online Arena Cup

160 - 1. helyezett 
80 - 2. helyezett 
36 - 3. helyezett 
20 - 4. helyezett 
12 - 5. helyezett 

Támogatott közösségi események
40 - 1. helyezett 
20 - 2. helyezett 
12 - 3. helyezett 
8 - 4. helyezett 

A versenyről és a selejtezők részleteiről minden infót megtalálhattok a World of Warcraft hivatalos oldalán.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)