Hirdetés

Jól van a gyerek, ha játszik?

|

Ami számunkra egyértelmű, sok szülőnek, tanárnak rengeteg kérdést, problémát okoz. Ezért most segítünk nekik egy egészen különleges kezdeményezéssel.

Hirdetés

Nem szép dolog a saját hajunkat fonni, de talán páran tudjátok, hogy mazur és jómagam is évek óta nagyon sokat foglalkozunk azzal, hogy a játékosokról kialakult társadalmi képet formáljuk, segítsük a gamereket, szüleiket, tanáraikat, kicsit tudományos alapokra helyezzük kedvenc hobbink hatásait, jelenségét. Ennek része volt a Képernyővédő podcast, és számtalan kerekasztalbeszélgetés rendezvényeken, roadshowkon, és pont ezért örültünk annak, hogy összeakadtunk az NMHH-val is mindezek keretében, akik nem csak bírságolni tudnak, számtalan prevenciós, oktatási tevékenységük van, melyek kapcsán azonnal megtaláltuk a közös hangot.

Hirdetés

Ennek fényében készült közös erővel egy csodálatos kiadvány, amelynek maga mazur lett a főszerkesztője, és amely több szempontból is remek élmény. Egyrészt végre egyben ad képet a videojátékok világáról, hatásairól, működéséről, szakértők és tudományos kutatások segítségével komoly mankó lehet azoknak a szülőknek, 

akik aggódva nézik, hogy mit is csinál a gép előtt, vagy a telefonját nyomkodva a gyerek.

Nem hiszek abban, hogy ezekkel a kérdésekkel nem kell foglalkozni, csak mert mifelénk hagyománynak mondható, hogy a generációk közti kommunikáció amolyan felesleges sallang, pont az a cél, hogy tudjunk érdemben beszélgetni a játékok rossz és jó oldaláról. Előítéletek nélkül.

A magazin print formában is elkészült, de szerencsére PDF-ben teljesen ingyen elérhető, kényelmesen olvasható. Akár régi GameStar olvasó vagy, akár olyan szülő, aki szeretne többet tudni a videojátékokról, akkor csak ajánlani tudom. Büszke is vagyok rá, hogy elkészíthettük, remélem nektek is olyan jó élmény lesz olvasni, mint nekünk megalkotni ezt az NMHH szakértőivel közösen

A kiadványt online formában itt találjátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)