Hirdetés

Összefogtak a magyar videósok – segíts te is a háború elől menekülő gyerekeknek!

|

Több száz, családjától elszakított gyermek mindennapjait teheted élhetőbbé, ha csatlakozol a kezdeményezéshez.

Hirdetés

Két héttel ezelőtt robbant ki a háború a szomszédunkban, az orosz hadsereg azóta tartja ostrom alatt az ukrán városokat. A több ezer emberéletet követelő háború miatt már milliók voltak kénytelenek elhagyni az otthonukat, Magyarországon is rengeteg szétszakított családnak és szülők nélkül maradt gyermeknek van szüksége segítségre.

Hirdetés

Két héttel ezelőtt, a háború kirobbanásakor már épp úton volt hazánkba a harkivi U16-os jégkorongcsapat, amikor elkezdődtek a borzalmak. A PlayIT csapata, a Debreceni Hoki Klub és a Magyar Jégkorong Szövetség azonnal cselekedett, hogy segítse a srácokat.

A szövetség azóta több száz gyermeket szállásolt el, de folyamatosan érkeznek újabb és újabb csoportok. A magyar civil összefogásnak köszönhetően szerencsére a szállás mellett a srácok étkeztetése és ruházkodása is biztosítottnak látszik jelenleg, ugyanakkor ki tudja, meddig szorulnak még segítségre. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A családjaiktól elszakított fiatalok azonban többé-kevésbé a külvilágtól is el vannak zárva, hiszen a legtöbben telekommunikációs eszközök nélkül érkeztek. Telefonok, laptopok és internetkapcsolat híján pedig nem tudják felvenni a kapcsolatot a hátrahagyott családtagjaikkal, a tőlük elszakított barátaikkal, nem tudják követni a hazájukban zajló eseményeket. Ebben próbálunk most nekik segíteni.

A segítségetekkel kapcsolati pontokat szeretnénk kialakítani, ahol routerek, telefonok, laptopok és fejhallgatók állnak a srácok rendelkezésére, amikkel tudnak videochatelni az ismerőseikkel. A kezdeményezéshez pedig sok pajtásunk is csatlakozott.

Csütörtök reggeltől egészen késő estig zajlanak majd jótékonysági streamek, a támogatásokból befolyt összeget pedig teljes egészében ilyen pontok kialakítására fordítják a szervezők. Twitch-en és YouTube-on is pörög majd egész nap a program a FunWithGeeks, a Pamkutya, Videojáték Zsolti, IceBlueBird, Kiss Imi és a GameStar csatornáján is, valamint - bár nem streamelnek aznap - Nasz Dani, Szalay Isti és Unfield is csatlakoztak a kezdeményezéshez.

A jótékonysági kezdeményezést támogathatjátok PayPal adományok formájában, vagy akár bankkártyás utalással is. A gyűjtést a Szintlépés Alapítványon keresztül bonyolítjuk le, így segíthetsz te is:

PayPal: szintlepesalapitvany@gmail.com

Banki utalás:
Szintlépés Alapítvány
11710002-24133290 (OTP bank)
IBAN: HU13117100022413329000000000
SWIFT: OTPVHUHB

Bankkártya: Jófejség.hu

Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki támogatja a kezdeményezést!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)