Hirdetés

Valódi óceánok megmentését segíthetik a Skull & Bones játékosai

|

A Ubisoft egy óceánokra szakosodott segélyszervezettel állt össze egy promócióra.

Hirdetés

Több mint egy hónapja fut már a Skull & Bones, amiről leghamarabb április végén, az aktuális, március végéig tartó pénzügyi negyedév beszámolójának közzétételekor fogjuk megtudni, mennyire lett sikeres - nem lepődnénk meg, ha a Ubisoft nem az eladási számokat kommunikálná, hanem hogy hányan szálltak tengerre összesen, beleértve azokat is, akik a bőkezű, 8 órás próbaváltozatot választották. 

Most pusztán azért is érdemes akár visszatérni, akár először esélyt adni a játéknak, mert az óceánok védelme érdekében tett erőfeszítéseket támogathatjuk. A Ubisoft és az Oceana segélyszervezet március 31-ig tartó promóciójában a játékosok Skirmisher, Headhunter ellenfelek, illetve Philippe La Peste legyőzésével járulhatnak hozzá a közös célhoz. 

Hirdetés

A kiadó 300 ezer euróval szeretné támogatni a szervezetet, amely az óceánok megtisztításának feladatát vállalta magára. Minden elpusztított hajó növeli az adomány összegét, de természetesen lehet külön, közvetlenül is adományozni.

A Skull & Bones PC-re, PS5-re és Xbox Series konzolokra is elérhető, az ingyenes próbaváltozattal játszók is részt vesznek a Waves of Change eseményben.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)