Hirdetés

GameNight - ha jó lövő vagy, most igazán megéri eljönni!

|

Akár az Unreal Tournament 2004, akár a Counter-Strike: Global Offensive a te játékod, gyere el a következő GameNightra, és indulj az MSI hardverekért! Más versenyek is lesznek ám!

Hirdetés

Rendhagyó módon vasárnap, egész pontosan november 12-én tartjuk a következő GameNightot (ami nem az egyetlen lesz a hónapban, figyeljétek Facebook oldalunkat a bejelentésekért!). Rég volt már hétvégén a buli, úgy gondoltuk, néhányan szívesen vennék, ha nem a hét közepére tennénk.

Hirdetés

A PC-ken ezúttal három játék fog futni: az 1v1 verseny Counter-Strike: Global Offensive-ben lesz, a 2v2 Call of Duty 2-ben, a 4 fős FFA pedig Unreal Tournament 2004-ben - így több különböző stílust is lefedünk az FPS-ek műfaján belül. Konzolon FIFA 18-ból és Tekken 7-ből biztosan lesz verseny, de dolgozunk azon, hogy a szezon egy sokak által várt játékát is elhozzuk nektek, ami akkor még nagyon friss lesz - erről részletek később.

Az MSI felajánlott számos ajándékoat, amiket a hét folyamán mutatunk majd meg nektek. Higgyétek el, nem apróságokról van szó.

További információkkal még jelentkezünk, addig is jelezzétek az esemény oldalán, hogy jöttök!

GameNight november 12.

Időpont: 2017. november 12. vasárnap, 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz! Szólj a haveroknak is!

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

A belépés INGYENES!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)