Hirdetés

Az Assassin's Creed Kínában játszódó epizódja új trailert kapott, és megtudtuk végre a nevét is

|

A srácok nem gondolták túl a névadást, de legalább nem kell többet legépelnünk azt, hogy Assassin's Creed - Codename: Jade.

Hirdetés

A Level Infinite gamescom 2023-as bemutatósorozatában felbukkant az egyik régóta várt Assassin's Creed projekt is. Az eddig csak Codename: Jade címen ismert játék kifejezetten mobilplatformokra készül, de a korábbi karaktergyűjtögetős katyvaszok helyett, ez egy keményvonalas akció-RPG lesz, a széria minden ikonikus elemével.

Elsőre meglepőnek tűnhet a platformválasztás, ám ha figyelembe vesszük, hogy hol játszódik az epizód, akkor abból logikusan következik, hogy egy olyan régióban arathatja majd a legnagyobb sikert, ahol hagyományosan a mobiljátékok dominálnak. A bétatesztelés hamarosan kezdődik, és az első publikus tesztek előtt a Ubisoft tisztázni akarta a játék nevét.

Hirdetés

Bemutatkozott hát az Assassin's Creed Jade, a Kínában játszódó mellékág. A hivatalos oldalon mindenki jelentkezhet a hamarosan induló bétakörökre, de ha nem tudjátok még eldönteni, hogy kell-e ez nektek, akkor lessetek rá a játékmenetet bemutató új trailerre.

Meglepődni nem fogtok: rengeteg falmászást, parkourt és hátba szúrást fogtok látni hangulatos környezetben. Színtiszta Assassin's Creed.

Hivatalos dátum sajnos még mindig nincs, de a béta indulása után úgyis elözönlik majd a közösségi oldalakat a játékmenetről felvételek. Érdemes lesz szemmel tartani az Assassin's Creed Jade-et, már ha szeretitek a szériát.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)