Hirdetés

Gamescom 2017 - igazi csemege a World of Warcraft: Legion 7.3-as frissítésének videója

|

Aki nem követte a Legion történetét, annak bizony spoilereket tartalmazhat a főleg sztoriról mesélő új videó.

Hirdetés

A gamescom 2017-en bemutatkozott a World of Warcraft: Legion következő nagy frissítése, a Shadow of Argus. A tartalmi csomag egy hatalmas, úgy világot nyit meg előttünk, Argust, a Draenei faj otthonát, amit a Legion elfoglalt és saját bázisának kiáltott ki.

A 7.3-as frissítés rengeteg tartalmat hoz az új területeken, egy új dungeont és raidet is kapunk. Ezen felül a mágusok és más varázshasználók animációját újítja fel, és számtalan extrával foglalja majd le a játékosokat. Hogy pontosan mi is vár ránk Arguson, azt a következő ízelítő mutatja be:

A gamescom során még rengeteg részletet elárulnak el a srácok a várható tartalmakról, de már egyébként sem kell sokáig várnunk arra, hogy magunk tapasztalhassuk meg a kalandot. A jövőheti szerverkarbantartással együtt a 7.3 is megérkezik. A sztori a következő átvezető animációval nyílik meg:

Titeket felcsigázott az új frissítés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)