Hirdetés

Ilyen lesz a Banishers: Ghosts of New Eden játékmenete

|

Negyedórányi gameplayt mutatott a Don't Nod az év végén érkező akció-szerepjátékból.

Hirdetés

Nem a Warhammer 40,000: Space Marine 2 volt az egyetlen újdonság, amit a Focus Entertainment kivitt a gamescomra, a kölni gamerexpón zárt ajtók mögött megtekinthető bemutatók között kapott helyet a Banishers: Ghosts of New Eden majd' 15 perc hosszúságú gameplay trailere is. A szóban forgó akció-szerepjátékot a Life is Strange-dzsel híressé lett Don't Nod fejleszti.

A stúdió és a kiadó már korábban is együttműködtek a 2018-as Vampyr kapcsán, és kevéssel annak megjelenése után beharangozták, hogy a partnerségük a jövőben is folytatódni fog. Sokan - köztük mi is - azt feltételeztük, hogy ez a megállapodás a vámpírrá változtatott orvos, Jonathan Reid kalandjainak következő felvonását takarja, ehelyett azonban egy új IP-val leptek meg bennünket.

Hirdetés

A november 7-én PC-re, PlayStation 5-re, valamint Xbox Series X-re és Series S-re megjelenő Banishers: Ghosts of New Eden a 20. század eleji ködös Londont a frissen gyarmatosított Újvilágra cserélte. Itt vadászik lidércekre, kísértetekre és más túlvilági entitásokra Antea Duarte és Red mac Raith. Egy napon a páros nőtagját elragadja a halál, és Anthea nem kel át a túlvilágra, hanem az élők között ragad szellemként. A férfi előtt a legújabb trailer alapján két lehetséges út áll: mások sorsát is befolyásoló döntéseivel elősegíti Anthea átkelését, vagy ellenkezőleg, azon fáradozik, hogy visszahozza szerelmét az életbe.

Bár még láthatóan csiszolásra szorul a játék, leginkább az arcanimáció és az ajakszinkron problémás, a hangulata már most rendben lévőnek tűnik. Az pedig, hogy a két karakter cserélgetését ösztönző harcrendszer, valamint a jelentős részben különféle rejtélyek kibogozására épülő játékmenet mennyire szórakoztató, majd csak akkor derül ki, amikor már mi is kipróbálhatjuk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)