Hirdetés

Izgalmas világháborús kémsztorit ígér a Medal of Honor: Above and Beyond új előzetese

|

A Respawn Entertainment VR kalandja a jelek szerint nem csak látványos lesz, de történet terén is odatette magát a stúdió.

Hirdetés

Izgalmas, hogy pont a Respawn Entertainment dolgozhat Medal of Honor széria felélesztésén, hiszen a stúdió alapítói közül rengetegen bábáskodtak a legelső játék, az Allied Assault életre hívásánál. Most, hogy a második világháború VR eszközökre költözik, a csapatnak új kihívásokkal kell szembenéznie, de az első előzetes alapján egy hangulatos kalandot kapunk.

Hirdetés

A trailert nézve úgy érezzük, hogy a készítők jócskán merítettek az olyan klasszikusokból, mint a Kémek a sasfészekben vagy a Kelly hősei, ugyanis az egész előzetest átjárja egy laza háborús nosztalgia, mely ezekre a filmekre is nagyon jellemző volt. Mindenképp érdemes lecsekkolni a gamescomon bemutatott trailert:

Úgy tűnik, hogy kifejezetten változatos helyszíneken fordulunk majd meg, a náci bunkertől kezdve a Szaharán és az európai hadszíntéren keresztül a hófödte hegycsúcsokig. A VR elemek egészen hasonlítanak ahhoz, amit a Half-Life: Alyxben is láthattunk, ami bizakodásra ad okot. 

A megjelenésről egyelőre még semmit nem tudunk azon kívül, hogy az Oculus Quest és Oculus Rift S tulajok vethetik bele magukat a VR háborúba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)