Hirdetés

Kiderült a Persona 3 Reload megjelenési dátuma

|

Már tudjuk, a sorozat talán legsötétebb sztorijának csillogó remake-jemikor fog befutni. Az új trailer az újrakevert zenét is megvillantotta.

Hirdetés

A Persona 3 Reload a közeljövő legnagyobb Persona projektje, így a rajongótábor nyilván túlfűtötten várja. Szerencsére nem kell sokáig szenvednünk a megjelenésig: a gamescom 2023-as traileréből kiderült, hogy a S.E.E.S. következő bevetése 2024. február 2-án lesz esedékes.

A megjelenési dátumon túl is kaptunk azért ezt-azt, hiszen az új trailer rengeteg játékmenetet mutató darabkát tartalmaz, anime átvezetőkkel és harcjelenetekkel együtt.

Hirdetés

Az Atlus láthatóan nem veszi félvállról a projektet. Teljesen új átvezetőket készítettek a játékhoz, modernizált karakterdizájnokkal, bőségesebb történetmeséléssel és új szinkron- és zenei munkával. Mindegyikből találhatunk egy kis ízelítőt a lenti trailerben:

A Persona 3 Reload tehát 2024. február 2-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re. Voltak pletykák egy potenciális Switch port terveiről, de egyelőre ezzel kapcsolatban még semmilyen hivatalos információt nem hallottunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)