Hirdetés

A PC-s Returnalre fáj a fogad? Akkor csak a livestreamünket kell nézned!

|

Kaci újra előveszi a PC-s Returnalt, és egy halom játékkulcsot is kioszt a nézők között, szóval ti is simán megszerezhetitek a Housemarque játékát!

Hirdetés

Februári tesztünkből is kiderült, hogy a Returnal egy kifejezetten jó portot kapott PC-n. A Housemarque játékát a Climax Studios ültette át PC-re, ha pedig ti személy szerint még nem tudtatok meggyőződni arról, milyen remek munkát végeztek, most pénteken lehetőségetek nyílik arra, hogy simán behúzzátok a Returnal PC-s kiadásának egyik kódját.

Kaci ugyanis következő élő adásunkban újra előveszi a PC-s Returnalt, és miközben játszik, ki is fog szórni közöttetek összesen 10 darab kódot a játék PC-s kiadásához - ezeket a kódokat köszönjük a PlayStation Magyarországnak!

Hirdetés

Az adás a megszokott időpontban, pénteken, vagyis április 14-én délután, 17:00-kor indul, és előreláthatólag nagyjából két órán át tart majd. Érdemes pontosan érkezni és egészen a legvégéig maradni, ki tudja, mikor dobja be Kaci az ajándék PC-s Returnal kódokat.

Ha semmiképp sem akartok lemaradni az élő adásokról és az egyéb videós tartalmakról, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni. Minden ilyen kedvességét nagyon köszönünk nektek!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)