Hirdetés

Avatar Frontiers of Pandora livestream vár ma rátok, ikranhátra ülünk Kacival

|

A mai adásban Kaci megnézi, milyen lett az Avatar Frontiers of Pandora.

Hirdetés

Tegnap hivatalosan is megjelent az Avatar Frontiers of Pandora, a Ubisoft új játéka, ami az első tesztekben elég megosztó értékeléseket kapott - nálunk Paca bújt na'vibőrbe, hamarosan érkezni fog az ő beszámolója is, de amíg a GS saját tesztjére vártok, Kacival együtt belekukkanthattok magába a kalandba mutatós livestream keretében

Ma délután ugyanis a megszokott időpontban, vagyis 17 órakor indul legújabb élő adásunk, melyben a Avatar Frontiers of Pandora kerül elő. Egyébként ha már a livestreameknél tartunk, ma hajnalban a The Game Awards minden izgalmas pillanatát is közvetítettük, ezt pedig korlátozások nélkül vissza is tudjátok nézni a csatornánkon.

Hirdetés

Na, de ha odáig vagytok az Avatar világért, semmiképpen ne hagyjátok ki saját első lépéseinket benne, délután 5-kor érdemes rátenyerelni a Play gombra alább.

Minden pénteken új élő adással jelentkezünk, ha nem akartok lecsúszni róluk, akkor érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönetet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk, bárhogy is tesztek. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)