Hirdetés

Ezek az évfordulók várnak minket 2024-ben videojátékos fronton

|

45 évet repülünk vissza az időben, hogy aztán ötévente számba vegyük, milyen évfordulóknak lehet örülni.

Hirdetés

Milyen játékokat pörgettünk 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40 vagy 45 évvel ezelőtt? Nos, alábbi videónk most pontosan erről szól, szóval indulhat is a múltidézés, részletesen átnézzük, hogy egészen pontosan mely játékokra is fogunk visszaemlékezni 2024-ben. 

És a merítést elég messziről kezdjük, hiszen a legendás Asteroids 1979-ben, egészen pontosan 45 évvel ezelőtt robbant be. Innen egészen olyan, 10 éves címekik vezet az utunk, mint a South Park: The Stick of Truth, Hearthstone, Goat Simulator, vagy Watch Dogs.

Hirdetés

Ti a felsorolt játékok közül mik kapcsán őrzitek a legkedvesebb emlékeket? Írjátok meg kommentben!

Ha tetszett nektek a gyűjtés, akkor bátran dobjatok rá egy like-ot, hasonló tartalmakért pedig mindenképpen iratkozzatok fel a csatornánkra, ha korábban esetleg még nem tettétek volna. Amennyiben támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság és a szuperköszönet funkciókkal erre is lehetőségetek van.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)