Hirdetés

Folytatjuk a Mortal Kombat 1-et

|

Megint elővesszük a Mortal Kombat 1-et, a mai adásban is EndreMan vár benneteket.

Hirdetés

Hamarosan érkezik írott és videós tesztünk is a Mortal Kombat 1-ről (tényleg próbálom nagyon durván pörgetni, de nyilván nem ülök le már akkor írni a cikket, amikor a kampány végére értem, ehhez azért több tapasztalat kell), de közben sem szeretnénk titeket mortalos tartalmak nélkül hagyni.

Épp ezért ma délután újabb élő adással jelentkezünk, EndreMan pontosan ott fogja folytatni a livestreamet, ahol csütörtökön abbahagyta a játékot.

Hirdetés

Holnap reggel egyébként élesedik YouTube-csatornánkon egy maratoni hosszú magyarázó videó, amiben elmeséljük nektek a Mortal Kombat széria eddigi teljes történetét, szóval elejétől a végéig meghallgathatjátok a Mortal Kombat 1-ig vezető utat.

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén, hálánk erősebb, mint egy zombi szorítása.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)