Hirdetés

Így faragott jobb játékot a Cyberpunk 2077-ből a 2.0-s patch

|

Mélyreható változtatásokat eredményezett a CD Projekt RED akció-szerepjátékának utolsó nagy frissítése.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt fellőtte a CD Projekt RED a Cyberpunk 2077 2.0-ás update-jét, amelynek jóval komolyabb szerepet szántak annál, mint hogy pusztán csak a játékban előforduló bugok és glitchek számát csökkentse. A fejlesztők ezzel a frissítéssel teljesen átdolgozták a fejlődési rendszert, de megváltoztatták azt is, ahogy eddig a rendőrség viselkedett Night Cityben. Szintén máshogy működik a gyógyítás, valamint a gránátok használata, megváltozott a stamina szerepe és - mivel kézenfekvőnek tűnt - bekerült a járműves harc is.

Ezek együttesen komoly hatással vannak a játékmenetre, azt viszont tudni kell, hogy a tartalomhoz nem nyúltak a fejlesztők, a történet, a szereplők, a küldetések ugyanazok, mint 2020 decemberében.

Hirdetés

Nektek egyébként eddig mik a tapasztalataitok? Jobban élvezitek a Cyberpunk 2077-et azóta, hogy élesedett a frissítés?

Ha a jövőben sem akartok lemaradni a videóinkról, fontoljátok meg, hogy feliratkoztok a csatornánkra. Amennyiben pedig még támogatni is szeretnétek is a munkánkat, akkor a csatornatagságot, valamint a szuperköszönet funkciót ajánljuk figyelmetekbe. Mindegyikért roppant hálásak vagyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)