Hirdetés

Lilithnek befellegzett, nekiesünk a Midnight Sunsnak

|

Megjelent a Marvel's Midnight Suns, EndreMan a mai adásban ezt a játékot fogja kipróbálni.

Hirdetés

Nincs több csúszás, végre tényleg megérkezett a gyakorlatilag minden fontosabb platformon elérhető Marvel's Midnight Suns, ami egyszerre lő a Marvel Comics kiadványainak lelkes rajongóira és a Firaxis Games munkásságának, a körökre osztott, taktikusabb címek kedvelőire.

Legújabb livestreamünkben most mi is ezt a játékot fogjuk kipróbálni, ma délután, egészen pontosan 15:00-kor EndreMan ül majd a monitor előtt, ő fogja irányítani a Marvel legnagyobb hőseit és persze a játék főszereplőjét, a "Vadászt", és megpróbálja legyőzni a démonok anyját, Lilithet.

Hirdetés

A konzolos tesztkódokat csak tegnap kaptuk meg (a megjelenés előtt kizárólag a PC-s verziót lehetett kipróbálni), szóval a mi tesztünkre még picit várni kell, de hamarosan jelentkezünk vele.

Ha semmiképp sem akartok lemaradni az élő adásokról és az egyéb videós tartalmakról, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni. Minden ilyen kedvességét nagyon köszönünk nektek!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)