Hirdetés

Nézzük meg együtt, mennyit fejlődött a The Last of Us Part I!

|

EndreMan a mai livestreamben a The Last of Us Part I-t próbálja ki.

Hirdetés

Hátravan még pár nap a The Last of Us Part I megjelenéséig, hiszen a Naughty Dog játéka szeptember 2-án fog megérkezni PlayStation 5-re (és valamikor a közeljövőben majd PC-re is), mi viszont abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy már ma délután streamelhetjük nektek a remake-et.

A The Last of Us Part I ugyanis egy remake, a 2013 első rész alapoktól újjáépített verziója, ami sokféle téren fejlődött, csiszolódott a kilenc évvel ezelőtti változathoz képest. Mindezt most a gyakorlatban is megnézhetitek, ha nem hagyjátok ki élő adásunkat.

Hirdetés

A livestream egészen pontosan ma 17 órakor kezdődik a megszokott helyen, vagyis a GameStar Hungary YouTube-csatornán, és nagyjából két órán át pörög majd. A stream házigazdája EndreMan lesz.

Ha egyetlen egyszer sem szeretnétek lemaradni élő adásainkról, tenyereljetek rá a feliratkozás gombra, és persze ne feledjétek el használni a csengettyűt sem! Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek - mérhetetlen hála jár, ha így tesztek. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)