Hirdetés

Nézzük meg együtt, milyen lett a Call of Duty: Modern Warfare 3 open beta!

|

Ma az új Call of Duty: Modern Warfare 3 nyílt bétáját próbáljuk ki.

Hirdetés

Nagyjából egy hónap múlva érkezik a Call of Duty: Modern Warfare III, most viszont épp ezerrel pörögnek a játék bétatesztjei, ezért úgy gondoltuk, érdemes lehet már ebbe is belekukkantani, és egyúttal megmutatni nektek, nagyjából mire is számíthatunk az új, 2023-as CoD-tól.

Éppen ezért ma délután EndreMan a Modern Warfare III open betájának fog nekiesni élő adásban, lehet szurkolni, hogy minél több csodálatos fejlövést osszon ki - vagy esetleg annak is, hogy kevésbé sikeres meccsek után ne applikálja a kontrollerét a monitorba, miközben agyvérzést kap, és természetesen a játékot okolja majd mindenért (ahogy ezt szokta, és amiért szeretjük őt).

Hirdetés

Az adás a megszokott időpontban, vagyis 17 órakor indul, és nagyjából két órán át tart majd - de ezt a veterán nézők már biztosan tudják.

Ha ezután sem szeretnétek lecsúszni élő adásainkról, akkor iratkozzatok fel csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)