Hirdetés

Nézzük meg együtt, milyen lett a Mortal Kombat 1!

|

Végre a béták után a Mortal Kombat 1 teljes verzióját is meg tudjuk mutatni nektek.

Hirdetés

Még van pár nap a Mortal Kombat 1 hivatalos megjelenéséig, de a combosabb kiadások előrendelői már ma is tudnak játszani. Mi elsősorban azoknak szeretnénk most kedvezni, akik nem ruháztak be egy ilyen pakkra, ugyanis délután EndreMan az új Mortalt fogja elővenni legújabb livestreamünkben.

Az adás 17 órakor indul, nagyjából két órán át tart majd. Holnap elmarad a szokásos pénteki streamünk, de cserébe szombaton ismét jelentkezünk egy adással, ahol Endre tovább folytatja a Mortal Kombat 1-et.

Hirdetés

Teljes gőzzel készül közben a Mortal Kombat 1 tesztünk is, amit hamarosan írott és videós formában is elértek majd. Amíg erre vártok, bátran olvassátok el a Mortal Kombat széria történetét összefoglaló monstre cikkünket is.

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén, hálánk erősebb, mint egy zombi szorítása.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)