Hirdetés

Összeszedtünk minden fontos tudnivalót a Deadpool & Rozsomák főgonoszáról

|

Fogalmad sincs, hogy kicsoda Cassandra Nova? Nyugi, elmagyarázzuk!

Hirdetés

Korábban is sejteni lehetett már, hogy ki lesz az az ellenség, akivel szemben össze kell majd fognia Deadpoolnak és Rozsomáknak, az új film teljes értékű előzetese után pedig már szemernyi kétség sem maradt: tényleg a képregényekben X professzor kvázi "ikertestvéreként" (nem véletlen az idézőjel) bemutatkozott Cassandra Nova lesz a főgonosz.

A szóban forgó karakter kicsivel több mint 20 éve, a New X-Men képregénysorozat 2001 májusában megjelent, 114. lapszámában debütált, képregényes múltja alapján pedig nehéz megtippelni, hogy miért épp egy Deadpool filmben hozta be őt az MCU-ba a Marvel. Mindenesetre az alábbi videóban mi részletesen végigvesszük, hogy eddig mi történt ezzel a karakterrel a Marvel Comics kiadványaiban, és miért tűnik annyira félelmetes ellenfélnek.

Hirdetés

Szerintetek egyébként a filmben hogy fogják őt felvezetni? Írjátok meg kommentben!

Ha elnyerte tetszéseteket legújabb videónk, érdemes feliratkoznotok a csatornánkra, így a továbbiakról sem fogtok lemaradni. És amennyiben esetleg még támogatnátok is a munkánkat, akkor a csatornatagságot és a szuperköszönet opciót ajánljuk figyelmetekbe. Mindegyikért hálásak vagyunk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)