Hirdetés

Akár még rémálmokat is okozhat a spongyabobos Xbox Series X

|

A Nickelodeon All-Star Brawl 2 sikereit ünnepli a különleges Xbox, amiről nem tudjuk eldönteni, hogy féljünk-e tőle vagy rajongjunk érte.

Hirdetés

Éreztük, hogy el kell jönnie ennek a pillanatnak, de nem voltunk rá felkészülve: bejelentették a SpongyaBob festéssel megáldott Xbox Series X-et, méghozzá a Nickelodeon All-Star Brawl 2-höz kapcsolódóan, ami tavaly november óta terjed és gyűjti rajongóit.

A különleges konzolt limitált példányszámban hozza piacra az Xbox csapata, amely mind a gépet, mind a kontrollert kidíszítette a világ legnépszerűbb tengeri szivacsával és barátaival. Mi másra is lenne szükséged egy feszült All-Star Brawl 2 meccs közepén, mint hogy szembe nézzen veled egy mesehős szájürege?

Hirdetés

Az egyszerre cuki és borzasztó csomag kifejezetten azért létezik, hogy a Nickelodeon All-Star Brawl 2 csodálatosságát hirdesse. A platform-fighter nagyot ment, de ha a virtuális harcosok közösségére lőnek ezzel, abból céltévesztés lett. Akárhogy is, a konzol nettó 700 dollárért vásárolható meg, sajnos csak és kizárólag a Best Buy üzleteiben. Ezért az összegért megkapjuk a különleges kiadású gép 1TB-os verzióját, és magát a játékot.

Akinek egyébként rémlik egy korábbi SpongyaBob konzol létezése, az nem hallucinál. Az Xbox csapata egyszer már összerakott egy hasonló dizájnt, de az kifejezetten egy nyereményjáték miatt született. Nehéz elképzelni, ahogy felháborodott tömegek a redmondi kapukat döngették egy megvásárolható verziót követelve, de mégis itt kötöttünk ki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)