Hirdetés

Négy egyedi Xbox készült a South Park Snow Day! megjelenésére, bármelyiket megnyerheted

|

A THQ Nordic és az Xbox a négy főszereplőt ábrázoló Xboxokkal és hozzájuk illő kontrollerekkel ünnepli a játékot.

Hirdetés

Mint arról a hét elején beszámoltunk, sajnos nem lett jó játék a South Park: Snow Day!, és nem látszik egyelőre, hogyan tehetik jobbá idővel. Persze nem muszáj játszani vele még annak sem, aki megnyeri az Xbox és a THQ Nordic közös nyereményjátékában kisorsolt konzolok valamelyikét.

Az április 22-éig tartó promóció keretében összesen négy Xbox Series X gépet sorsolnak ki, mindegyik valamely főszereplőt ábrázolja, és ők láthatók a kontrollerek markolatán is. Illeszkedve a játékhoz, a 3D-s modelleiket nyomtatták a gépekre. Megmosolyogtató, hogy Kyle és Stan pont ugyanúgy pózolnak, csak a felszerelésük és a fegyverük más.

Hirdetés

Aki pályázna valamelyikre, az X-en teheti meg - az alábbi posztot kell újraosztani a #SouthParkXboxSweepstakes hashtaggel, és követni az Xbox oldalát. Mivel mindenki részt vehet benne, aki olyan országban él, ahol az Xbox hivatalosan jelen van, nem lesz könnyű nyerni, de próbálkozni ér, semmibe nem kerül.

Azt egyébként érdemes tudni, hogy a játék nem jár a gépekhez, a nyereménycsomag csak a konzolt és a kontrollert tartalmazza.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)