Hirdetés

10 játék, ami még sosem volt ilyen olcsó Steamen

|

Egy nagy kiadó tart vásárt épp a PC-s tábor kedvenc üzletében, aminek köszönhetően rengeteg remek címet markolhatunk fel padlóba nyomott árakon.

Hirdetés

Az év eleje meglehetősen erős játékokkal indít, de ha még maradt valami a megtakarításaidból, akkor azt majd a Plaion kiadó apránként elszipolyozza majd. A korábban Koch Media néven működött német vállalat (mely egyébiránt az Embracer Group része) olyan címeket pátyolgatott, mint a System Shock remake, a Metro sorozat vagy a Payday 3.

A portfóliójuk méretes és változatos, ami nagyon hír a Steamre látogató vásárlóknak. Most ugyanis a kiadó nagyszabású vásárt tart a virtuális üzletben, aminek részeként rengeteg kiváló játékot markolhatunk fel fillérekért.

Hirdetés

Az érintett címek listája meglepően hosszú, ezért most kiválogattuk nektek a 10 legjobb akciót.

A kiadói vásár aloldalán még találtok pár érdekes ajánlatot, így ha azok között is szétnéznétek, akkor erre tessék.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)