Hirdetés

135 millió forintért talált gazdára egy különleges CS:GO fegyverskin

|

Valószínűleg ez lett a játékipar történelmének legdrágább virtuális fegyvere.

Hirdetés

Eddig sem panaszkodhatott arra a Valve, hogy a Counter-Strike: Global Offensive-nek ne lenne egy hűséges játékosbázisa, azonban azzal, hogy egy komolyabb motorra helyezik át a játékot és más újdonságokkal is készülnek, újabb löketet adhatnak a lövölde népszerűségének. Részletesen foglalkoztunk azzal cikk formájában és videóban is, hogy mennyivel lesz jobb a Counter-Strike 2, ha befut idén nyáron, és az érkezésének van egy olyan hatása is, ami rekordot szülhetett. 

A fejlesztők korábban megerősítették, hogy a CS:GO összes fegyverskinje átkerül az új játékba, a CS2 bejelentésének hatására pedig még a jelentéktelenebb darabok értéke is megugrott. 

Hirdetés

Ennek köszönhetően egy egyedi AK-47-es lett a Counter-Strike: Global Offensive és valószínűleg a videojátékok történetének legdrágább fegyvere: a skin egy minimálisan kopott StatTrak Tier 1 Case Hardened 661-es Blue Gem mintával (ami alighanem a legkékebb Blue Gem, amit szerezni lehet), és négy Katowice 2014 Titan Holo matricával, amelyek egyenként nagyjából 60 000 dollárt érnek a Dexerto becslései szerint. A CS:GO skinekkel kereskedő zipeL közvetítette a fegyver - valamint egy Blue Gem Karambit - eladását üzlettársa, Luksusbums számára, és állítása szerint az április 16-án nyélbe ütött üzlet összértéke több mint 500 ezer dollár (közel 170 millió forint) volt, amelyből 400 ezret (körülbelül 135 millió forintot) az AK-47-es skin tett ki. 

Döbbenetes, mi? Pedig létezik egy ennél is drágább skin: az alábbi videón látható, ritka Blue Gem Karambit Case Hardened kés, amelyre tavaly a tulaja kapott egy 1,5 millió dolláros (nagyjából 507 millió forintos) ajánlatot, de nem fogadta el. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)