Hirdetés

2016 legjobban várt játékai a NeoGAF szerint

|

Idén is megvolt a NeoGAF nagy játékos szavazása, ahol egy fórumozó kifaggatta a népet. Lássuk, hogy egy gamer közösség mire is vár 2016-ban!

Hirdetés

Nyilván az Uncharted 4 van a TOP 25-ös lista élén. Ez egy nagyon szép eredmény egy PS4 exkluzív címtől, de azért valljuk be, hogy Nathannek van elég rajongója ahhoz, hogy a NeoGAF arcai között is győzelmet arathasson. Vagy daev sokat regisztrált mostanában, ki tudja?

A lista egyébként úgy készült, hogy a NeoGAF egyik közösségi arca, Shinobi602 készített egy kérdőívet, és azt kiposztolta a fórumokra. Ezt minden évben megcsinálja, mivel az ottani közösség szereti, mi pedig elcsámcsoghatunk azon, hogy a hardcore gamerek egy része mit vár leginkább. Az Uncharted mögött szorosan ott van a Persona 5, illetve a Horizon: Zero Dawn is.

  1. Uncharted 4: A Thief's End
  2. Persona 5
  3. Horizon: Zero Dawn
  4. The Legend of Zelda (Wii U)
  5. Dark Souls III
  6. Mass Effect: Andromeda
  7. The Last Guardian
  8. Final Fantasy XV
  9. Deus Ex: Mankind Divided
  10. No Man's Sky
  11. Street Fighter V
  12. Nier: Automata
  13. Tom Clancy's The Division
  14. Mirror's Edge Catalyst
  15. Quantum Break
  16. Fire Emblem: Fates
  17. Zero Time Dilemma
  18. XCOM 2
  19. Scalebound (ezt azután tolták el 2017-re, hogy megszületett a kérdőív)
  20. Firewatch
  21. Gravity Rush 2
  22. Dishonored 2
  23. Ratchet & Clank
  24. Ni-Oh
  25. Overwatch

Ezek mind egytől egyik kiváló címek, melyekre érdemes lesz várni, de most mondjátok el ti, hogy mire vártok a legjobban az idei évben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)