Hirdetés

2023 egyik legnépszerűbb játéka és egy vadonatúj cím is bekerül a PlayStation Plus katalógusába

|

Örülhetnek az előfizetők, akik nem hamarkodták el a vásárlást vagy az előrendelést.

Hirdetés

Noha Xbox Game Pass-előfizetőként nagyobb eséllyel futhatsz bele egyenesen a szolgáltatásban elrajtoló játékokba (ez már csak azért is igaz, mert az Xbox minden újdonsága így kezdi meg pályafutását), azért a PlayStation Plustól sem teljesen idegen az ilyen húzás. A különbség leginkább abban érhető tetten, hogy a Sony nem teszi be egyből a katalógusba a saját címeit.

Mindenesetre április folyamán a PlayStation Plus előfizetői legalább egy olyan játéknak örülhetnek majd, amelyik a szolgáltatás részeként debütál. Nem másról van szó, mint az Assassin's Creed Origins főszereplőjét alakító Abubakar Salim első játékáról, a Tales of Kenzera: Zau című 2.5D-s metroidvaniáról.

Hirdetés

A bantu folklórból inspirációt merítő alkotásban egy fiatal harcos-sámán, Zau bőrébe bújhatsz, aki felkeresi Kalungát, a halál istenét, hogy alkut kössön vele egy szerette feltámasztása érdekében. A Surgent Studio játéka az EA Originals kezdeményezés keretében érkezik április 23-án PC-re, Xbox Series X|S-re és Nintendo Switchre is a PlayStation 5 mellett. Ha ingyen játszanád, PlayStation Plus Extra vagy Premium tagságra lesz szükséged.

A másik áprilisi újdonság a PlayStation Plus katalógusában, amelyiknek külön blogbejegyzést szentelt a Sony, nem más, mint a 2023-as esztendő egyik legnépszerűbb játéka, sok helyütt (még a The Game Awardson is) tévesen indie címként elkönyvelt Dave the Diver, amely mögött történetesen a játékipar egyik legnagyobb óriása, a dél-koreai Nexon áll. A Mintrocket pixel artos alkotásában nappal búvárkodunk és felfedezünk, éjszaka pedig egy sikeres szusiéttermet működtetünk, de egy sor további aktivitás vár még azokra ingyen április 16-ától (ekkor debütál a Sony konzolján), akik PlayStation Plus Extra vagy Premium tagsággal rendelkeznek.

Te melyiket tervezed kipróbálni a két játék közül?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)