Hirdetés

2024-re és 2025-re is bejelentettek új Pokémon-játékokat - itt vannak a részletek

|

A The Pokémon Company megtartotta az év első Pokémon Presents showját, ahol sor került egy-két érdekesebb bejelentésre is.

Hirdetés

A többi konzolgyártóhoz hasonlóan Nintendo is meg szokta tartani a maga digitális műsorait, hogy beszámoljon az újdonságairól és megejtsen bejelentéseket, de persze közel sem akkora volumenű bejelentkezésekre kell gondolni, mint a PlayStation vagy az Xbox eseményei. A Nintendo Direct a vállalat saját, dedikált showja (egy ilyenen mutatták be a Grounded switches verzióját), de van egy hozzá érintőlegesen kapcsoló, rendszeresen visszatérő másik előadás is a The Pokémon Company szervezésében, amire a Nintendo-tábornak érdemes kiemelt figyelmet fordítania. 

Ez a Pokémon Presents, amely idén ma jelentkezett először: közel 13 percben meséltek nekünk a Pokémon franchise híreiről, amelybe belefért két kisebb bejelentés is. 

Hirdetés

Aki szeretné, az visszanézheti az egész műsort a cikk végén, de röviden összefoglaltuk nektek: 

  • A Pokémon Red & Green évfordulójának apropójából a Pokémon Scarlet & Violet játékosok részt vehetnek egy tera raidben, amelynek keretében elkaphatják a három Gen 1-es kezdőlény egyikének végső formáját. Az esemény holnap kezdődik a Mighty Venusaur eseménnyel és március 5-én ér véget. A következő március 6-án rajtol el, a játékosok egy hatalmas Blastoise-t kaphatnak el, egészen március 12-ig. Március 13-án aztán már egy Mighty Charizardot lehet befogni, de sietni kell, mert csak március 17-ig lesz rá lehetőség. 
  • A Pokémon Go és a Pokémon Horizons: The Series című animációs sorozat crossovere március 5-én indul: a játékba megérkezik Charcadet, Armarouge és Ceruledge, akik mind a Pladea régióból származó pokémonok. Emellett a Cap's Hatet viselő Pikachu lesz az új jelmezes lény, amely az esemény során jelenik meg. 
  • Aki szereti a Pokémon Tranining Card Game-et, annak jó hír, hogy a mobilján is szórakozhat majd bele: jön a Pokémon Tranining Card Game Pocket, amelyben okostelefonunkon gyűjtögethetjük a virtuális lapokat és harcolhatunk a barátainkkal. Valamikor idén érkezik meg Androidra és iOS-re.
  • Végül bejelentették, hogy 2025-ben új Pokémon Legends-játék jelenik meg Nintendo Switchre. A Pokémon Legends: Z-A teljes egészében Lumiose Cityben fog játszódni, a Kalos régió egyik legnagyobb városában, ahol egy városfejlesztési terv van folyamatban annak érdekében, hogy olyan hellyé alakítsák, amelyben emberek és pokémonok együtt élhetnek. 
A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)