Hirdetés

[Régen vége] Adventi Late Night Live Aréna! Itt lehet kérdezni, biza!

|

Látjátok feleim szümtükhel, LNL vogymuk ma este kilenctől, a szokásos trióval a stúdióban. Örvendezzünk és kérdezzetek vala!

Hirdetés

Ma este újra nem kell a tehetségkutató forgószékeit nézni, helyette inkább tartsatok a Late Night Live három alapítótagjával (isa, pur, homu), akik adventi műsort fognak prezentálni (vagy nem), a szokásos jelleggel. Mindenki kérdésére kíváncsiak vagyunk (igen, még xNomadx-ére is) aztán majd a srácok megválaszolják jól. /a kép után fontos információ következik/

Sőt, hogy egy kis spoilert is elrejtsünk itt a sorok között, az a pletyka járja, hogy a műsor előtt Endregyógyintézet forgatásra kerül sor, ami dupla öröm, bár ezen információt az érintettek nem voltak hajlandóak sem megerősíteni, sem megcáfolni. Tehát somlóit, csipszet, pattogatott kukoricát bekészíteni, mert éjfélig meg sem állunk! Holnap pedig várunk mindenkit szeretettel a PlayIT-en, ahol többen is fogunk előadást tartani!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)