Hirdetés

320.000 forint egy virtuális űrhajóért - normááális?

|

Az emberi ostobaság határtalan, tartja az egyre népszerűbb mondás és ez most ismét megerősítést nyert.

Hirdetés

 

A Dark Orbit (ingyenesen játszható, böngészős űrlövölde) idén ünnepelte ötödik születésnapját és ennek alkalmából a fejlesztők visszautasíthatatlan ajánlatot tettek a játékosoknak.

Potom 1000 euróért felkínáltak egy egyedi drone-t az űrhajónkhoz, ami nagy segítség a csatákban. Azt hozzá kell tenni, hogy bárki nem is tudja ezt a drone-t használni, mivel kilenc másikat előzetesen össze kellett gyűjteni hozzá, szóval elég sok időt el kellett már hozzá tölteni a játékban.

A négynapos akció során, most kapaszkodjatok meg, eladtak 2000 darabot, ami testvérek között is 2.000.000 euró vagyis 640.000.000 forint. A fejlesztő szerint 66 millió játékos regisztrált a Dark Orbit-ba (ezekből néhány millió az aktív játékos). Nesze neked gazdasági világválság!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)