Hirdetés

500 MB-on múlt, hogy négy lemezen kell megjelennie a Baldur's Gate 3 xboxos kiadásának

|

Ha egy kicsit megnyirbálják, elfért volna három lemezen is, de ezt szerették volna a fejlesztők elkerülni.

Hirdetés

Bár digitálisan már december óta elérhető a Baldur's Gate 3 Xbox konzolokra is, készül belőle egy Deluxe Edition kiadás is, hogy azok igényei is ki legyenek szolgálva, akik szeretnék polcukon látni a Larian nagy sikerű játékát, és vágynak némi extrára.

Bejelentésekor még azzal tervezett a csapat, hogy a 79,99 eurós csomagban a játék három lemezen terpeszkedik majd, de később felmerült, hogy ez kevés lehet, és most hivatalossá vált: 500 MB hely kellett volna még, hogy elég legyen a három korong. A Larian kiadásért felelős vezetője, Michael Douse elmondta, nem akartak semmit kivágni a játékból, úgyhogy csak ez a megoldás maradt.

Hirdetés

A PS5-re és PC-re is elérhető Deluxe Edition tartalmaz még egy posztert, felvarrókat, 32 matricát, egy kétoldalas szövettérképet, 3 CD-t a játék dalaival, Divinity témájú játékbeli cuccokat, az induláshoz hasznos extrákat, új dalokat a bárdnak, exkluzív kockát, festményeket Rivellonból, betétdalokat és rajzokat digitális formában, valamint kinyomtatható karakterlapokat. Mindezt egy csodás dobozba csomagolják. A PC-s változat dobozában nincs lemez, csak letöltőkód, a PS5-ös verziónak pedig elég 2 lemeznyi hely.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)