Hirdetés

9 évvel a megjelenése után még mindig új titkokra lelnek a The Witcher 3 játékosai

|

Teljesen véletlenül sikerült rábukkanni egy mókás apróságra.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt 2015-ben jelent meg, és rajongói azóta is kitartóan nyúzzák. A sorozatévadok, a könyvek és a CD Projekt RED új bejelentései miatt sokszor elő-elő kerül a The Witcher 3, így nem ritka, hogy youtuberek is előveszik a játékot. xLetalis nagyon meglepődött, amikor 9 évvel a megjelenés után egy teljesen új easter eggre bukkant.

Ha a játékos valahogyan be tudja erőltetni (vagy csak véletlenül beejti) Geraltot Novigrad utcáinak macskakövei alá, akkor beeshet egy helyre, ahol egy érdekes kis rajz vár rá.

Hirdetés

A firka egy temeriai katonát ábrázol, aki azt kiáltja, "a CDPR-nak RÁD van szüksége". A mókás kis toborzási plakát sehol máshol nem található meg a játékban.

A The Witcher 3: Wild Hunt rengeteg frissítést kapott az elmúlt években. Könnyen lehet, hogy a next-gen csomaggal vagy egy másik DLC-vel került be a rajz a macskakövek alá, de akárhogy is, a Witcher világa láthatóan rengeteg titkot rejt. Kíváncsian várjuk, hogy fel fog-e bukkani még valami a következő években.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)