Hirdetés

A 300 CG-brigádja a Ubisoft kezében

|

A francia kiadó láthatóan a filmipar meghódítására tör. Első lépésként felvásárolta a Hybride Technologies-t.

Hirdetés

Yves Guillemot korábbi kijelentéseihez híven dübörög a Ubisoft szekere, lépésről lépésre érik el, hogy a szórakoztatóipar egyre több szegmensében képviseltessék magukat. A leglátványosabb terjeszkedés pillanatnyilag a filmiparban érhető tetten. A napokban vásárolták meg azt a  kanadai céget, amely többek között a Kémkölykök, a Sin City és a 300 különleges látványelemeiért felel, s a jövőben továbbra is megmarad mostani profiljánál, és a frissen alapított montreáli CG-stúdióval egyetemben a Ubisoft szellemi termékeinek filmes felhasználása mellett a játékok fejlesztéséből is tevékenyen kiveszik részüket (rendermozik).


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)