Hirdetés

A Baldur's Gate 3-ra hajaz a Steam új sikervárományos játéka

|

A Dragonheir: Silent Godsra már több mint 3 millióan regisztráltak elő.

Hirdetés

A Baldur's Gate 3 jó eséllyel fog megnyerni egy csomó év játéka díjat, méghozzá teljesen jogosan. A Larian Studios szerepjátéka azonban nem csak annyit ért el, hogy elképesztően minőségi lett, hanem új löketet adott a Dungeons & Dragons univerzumnak is, megismertetve azt olyanokkal is, akik eddig csak hallomásból ismerték. A körökre osztott harcrendszer, a kockadobós mechanika, az emlékezetes társak, a hangulatos tábor és a fordulatos sztori persze nem a Larian védjegye, viszont neki köszönhetően nagyobb figyelmet kaphatnak az erre ilyen koncepciójú alkotások.

Ilyen lesz a Dragonheir: Silent Gods is, amely jócskán részesült a Baldur's Gate 3 hype-jából, ugyanis a kiadó, a Nuverse (aki egyébként a Marvel Snap kiadója is) bejelentette, hogy már több mint hárommillióan regisztráltak rá elő PC-n és mobilon összesen. 

Hirdetés

A Dragonheir: Silent Godsban egy nyitott világú high-fantasy RPG, amelyben egy különböző biomokkal (fagyos vidéktől vulkanikus régióig) rendelkező, változatos világokat felfedezve kell eloszlatnunk a "káosz sötét ködét", amely beborítja a Sárkányistenek egykor pompás hazáját és sivár pusztasággá változtatták azt, ahol hemzsegnek a gonoszok. A Nuverse mély karakter-testreszabást ígér, elágazó történetszálakat, minőségi karaktermodelleket, rejtvényeket, kockadobással befolyásolható cselekvéseket (például a lopásnál, kereskedésnél, harcnál, meggyőzésnél), filmszerű jeleneteket ígér, és természetesen itt is következményei lesznek a döntéseinknek. 

A fejlesztést végző SGRA Studio egy innovatívnak ígért, félig valós idejű harcrendszerrel készül feldobni a koncepciót, valamint azzal, hogy több mint 200 különböző hőst toborozhatunk és egymilliónál is több lehetőség áll majd rendelkezésre ahhoz, hogy fejlesszük őket. Érdemes azonban alacsony elvárásokkal fordulni a játék felé, mert nem fogja tudni a Baldur's Gate 3 minőségét hozni. 

A Dragonheir: Silent Gods PC-re (Steamen), valamint Android- és iOS-eszközökre is meg fog jelenni. Előregisztrálni a hivatalos honlapon tudtok, és ha így tesztek, különféle jutalmakat zsebelhettek be, ráadásul ha a regisztrálók száma eléri az 5 milliót, akkor egy legendary harcost is kap mindenki. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)