Hirdetés

A Battlefield 2042 játékosszáma a napokban magasabb volt, mint eddig bármikor

|

A hétvégét a Modern Warfare 3 bétája uralta, de a háttérben csendben elkezdett felgyűlni a Battlefield 2042 katonáinak száma.

Hirdetés

A Battlefield 2042 hatalmasat bukott megjelenésekor, de az azóta eltelt években a DICE szépen lassan rendbe tette a foghíjas játékélményt. Ennek a híre elterjedt a játékos közösségekben, aminek köszönhetően rengetegen próbálták ki a lövöldét a hétvégén.

A Call of Duty: Modern Warfare 3 nyílt bétája ezen a hétvégén zajlott, így kifejezetten szép eredmény volt a játékosszám csúcs, amit a Battlefield hozott össze a napokban.

Hirdetés

Az EA és a DICE szintén ezekre a napokra időzítették a lövöldéjük ingyenes hétvégéjét. Tekintettel a költségmentes próbakörre a 101 000-es, steames csúcs meglehetősen csekélynek tűnhet, de aláhúz egy trendet: az emberek kezdenek újra érdeklődni a Battlefield 2042 iránt. Ez olyannyira igaz, hogy a most hétvégi rekord megdöntötte a játék mindenkori, egyidejű játékosszám csúcsát.

Kíváncsiak lennénk rá, hogy a próbakör után hányan markoltak fel egy példányt a címből, de akárhogy is, a tanulság egyértelmű: a javítások működtek, és az emberek újra érdeklődnek. Már csak azt reméljük, hogy a DICE tanulni fog a 2042 helyzetéből.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)