Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 3 és a Rainbow Six Siege után Idris Elba ismét videojátékos projekten dolgozik

|

A Sonic, a sündisznó 2 egyik főszerepét játszó Idris Elba bevallotta, hogy karrierje egyre jobban összefonódik a játékiparral.

Hirdetés

Idris Elba jelenleg nagyon elfoglalt a Sonic, a sündisznó 2 promotálásával, mivel a filmben ő adja Knuckles hangját. Az elmúlt években rengeteg projektet kapott, láthattuk az MCU-hoz és a DCEU-hoz tartozó produkciókban, felbukkant Halálos iramban spin-offjában, de a Sonic franchise is erősen lefoglalja, pláne, hogy a Knuckles sorozatban is ő szólaltatja meg a karaktert.

Ennyi elfoglaltság mellett nem csoda hát, hogy a játékiparra nem sok ideje jutott, de most úgy néz ki, hogy bevállalt valami komolyabbat. Az IGN.com interjújában egy sejtelmes projektről beszélt.

Hirdetés

Amikor az újságírók megkérdezték, hogy hallhatjuk-e majd valaha egy videojáték főszereplőjeként, akkor annyit válaszolt, hogy "közeleg valami, nagyon hamarosan". Se a játék címét, se a karakterét nem árulta el, de a "nagyon hamarosan" utalhat arra, hogy a Summer Game Festen minden kiderül majd.

Elba egyébként több videojáték szinkronmunkálataiban részt vett már a múltban. Hallhattuk a hangját a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, a Rainbow Six Siege-ben, a FIFA 15-ben és az NBA 2k20-ben is, de többnyire csak kisebb szerepeket kapott. Azonban az elmúlt évek teljesítménye után ez valószínűleg változni fog.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)