Hirdetés

A Call of Duty új közelharci fegyvere drágább, mint a Modern Warfare 3, és közben nincs benne semmi különleges

|

A Godzilla x Kong a Call of Duty kollaborációból született B.E.A.S.T. Glove az egyik legköltségesebb digitális szemét, amire a pénzedet elverheted.

Hirdetés

A játékkiadók szépen lassan feltolták a játékaik és a hozzájuk kapcsolódó mikrotranzakcióik árát, fokozatosan feszegetve a vásárlók tűrészhatárát, miközben időnként át is lépik azt. Most épp az Activision Blizzard tett így, ugyanis a kiadó 80 dollárt kér a Steamen a Call of Duty Godzilla x Kong tárgycsomagért, hogy bezsebelhessük a B.E.A.S.T. Glove-ot.

A trükk az, hogy önállóan nem lehet megvásárolni az új közelharci fegyvert, csakis akkor juthatunk hozzá, ha megvesszük az összes kollaborációs tárgyat. Ha megfordítjuk a dolgot, akkor a B.E.A.S.T. Glove technikailag egy bónusz ajándék, amely a súlyos árcímke ellenére nem kínál semmi extrát.

Hirdetés

Egy Godzilla x Kong tárgycsomag 2400 COD pontba kerül a Warzone és Modern Warfare 3 üzletében. Ez úgy 20 dollárnyi valutának felel meg, és ebből kell négyet megvásárolnunk, ha csillapíthatatlan vágya érzünk a B.E.A.S.T. Glove iránt.

"Volt egy csomó felesleges pénzem, szóval megvettem mindent, hogy megnézzem, mit tud ez. Hát nem érte meg a dolog. Annyit tud, hogy egy Mastercraft Blueprintnek számít, és hogy ököllel üthetsz meg embereket, de ennyi. Azt hittem, hogy legalább ragdoll hatással végezné ki az ellenfeleket, vagy felküldi őket az égbe, vagy valami"

- panaszkodott az egyik vásárló.

A Redditen többen is és csalódásukat fejezték ki a nagyon fura tárgy miatt. Elviekben az Activision utólag hozzáadhat különleges hatásokat az ütésekhez, de egyelőre tényleg csak egy gyengéd ökölpacsit adhatunk le a B.E.A.S.T. Glove-val.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)