Hirdetés

A Call of Duty: Warzone fejlesztőit most Dr Disrespect lövöldéjének plagizálásával vádolják

|

Valakinek vagy nagyon nem volt kedve dolgozni az elmúlt hetekben, vagy egyszerűen minden FPS-dizájnerből kifogyott a kreativitás.

Hirdetés

Miközben a Call of Duty: Warzone fejlesztője egy másik plagizálási ügy miatt kapja a pofonokat, Dr Disrespect játékának közössége is bevitt egy ütést. Bemutatkozott ugyanis egy új, Doomsayer nevű Call of Duty skin, ami nagyon hasonló a Deadrop egyik dizájnjához.

A Deadropban a korai vásárlók kapnak egy-egy NFT-t, melyekhez egyedi Visor skinek járnak. Az egyik ilyen Visor Robert Bowlinghoz tartozik, aki amellett, hogy a Deadrop fejlesztéséért felelős Midnight Society feje, korábban az Infinity Wardnál dolgozott.

Hirdetés

A lenti képeken láthatjátok a két szerelés hasonlóságait. Tény és való, hogy a koponyák és a színezés hasonló, de azért lássuk be, hogy egyik fotón sem egy őrülten egyedi dizájn található. Persze a korábbi plagizálási ügy fényében nehéz ezt csak egyszerű egybeesésnek titulálni.

Egyelőre sem az Infinity Ward, sem az Activision nem reagált a felmerült vádakra, de nem úgy tűnik, hogy ebből bármi komoly kisülne majd. Persze azonnal tudatjuk majd veletek, ha ez változik.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)