Hirdetés

A CD Projekt RED még nem végzett teljesen a Cyberpunk 2077-tel

|

A játék rendezője, Gabe Amatangelo érdekes nyilatkozatot tett.

Hirdetés

Mindannyian ismerjük a Cyberpunk 2077 "megváltástörténetét", amely hasonló folyamaton ment végig, mint a No Man's Sky. Az indulás nem volt fényes, de a CD Projekt RED addig csiszolta és bővítette, amíg a Phantom Libertyvel kiegészülve már bátran fel merték vállalni.

Tavaly decemberben futott be az utolsó nagy tartalmi frissítés, a fejlesztők ezzel végeztek a bővítéssel (azt már korábban egyértelművé tették, hogy több kiegészítő nem készül a Phantom Liberty után), de a kisebb javításokat azért továbbra is szállították. 

Hirdetés

Most a Cyberpunk 2077 rendezője, Gabe Amatangelo nyilatkozta azt a Game File-nak, hogy az első játékkal kapcsolatos munkálatok befejeződtek, és a CDPR készen áll a továbblépésre, bár azért meghagyott némi reményt is azzal, hogy bizonyos esetekben jelentkezhetnek kisebb update-ekkel: 

"Végeztünk. Lehetséges, hogy van még valami apróság, ami itt vagy ott bejön, csak azért, mert ahogy az ember úgy-ahogy babrál a dolgokkal, néha felfedez valamit, ami nem jelent nagy kockázatot. Vagy könnyen integrálható. Vagy, tudod, néhány fejlesztőnek akad valami ötlete, aztán megmutatják nekem. Erre én: »Rendben, nos, bízom benned, hogy ez nem fog elrontani semmit... Szóval próbáljuk meg.«".

A működő metrózás például úgy került be, hogy Amatangelo elolvasott egy cikket, amely azt kifogásolta, hogy miért nincs ilyen a játékban, és azon kapta magát, hogy egyetért vele, a csapatának pedig volt egy terve arra, hogyan lehet ezt ésszerű módon, időben megvalósítani. 

Nagy újdonságokra tehát nem számíthatunk már a Cyberpunk 2077 kapcsán, de egy-két kisebb meglepetés még befuthat a jövőben. Addig is - az új The Witcher-projektek mellett - formálódik a háttérben az Orion kódnevet viselő folytatás, amely teljesen más játék lehet, mint az elődje

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)