Hirdetés

A Diablo IV egyik legkeményebb kazamatáját fogja speedrunnolni Elon Musk

|

És ha minden igaz akkor az egészet élőben közvetíti majd.

Hirdetés

Kicsit csendesedett a Diablo IV körüli felhajtás, ami annyira nem meglepő, hiszen minden bizonnyal a műfajt kedvelő játékosok közül többen is átnyergeltek a Baldur's Gate 3-ra, míg a mindenevők jó eséllyel a Cyberpunk 2077-et nyúzzák a 2.0-s frissítés és a Phantom Liberty DLC megjelenését követően, vagy éppen a végtelen csillagmezőket járják a Starfield hatalmas univerzumában.

Persze még így is vannak jó páran, akik továbbra is a démonok kaszabolásával és a legkeményebb kazamaták legyűrésével töltik idejüket, nagyon úgy néz ki, hogy többek között Elon Musk is, aki nemrégiben azt állította, hogy élő adásban fogja közvetíteni azt, ahogy 99-es tieren speedrunolja a játékban található legkeményebb kazamaták egyikét.

Hirdetés

A hírek egy Twitter/X-poszt alapján kaptak szárnyra, ahol Musk az igen merész kijelentéseket is tette. A közvetítéssel az elsődleges célja egyébként az, hogy bemutassa hogyan és miként működik az új streamelési funkció a platformon. A játék végső bossharca mellett talán a Nightmare Dungeon-ök jelenthetnek még nagyobb kihívást, amikbe a belépés tényleg csak a legtapasztaltabb Diablo IV játékosoknak ajánlott, így minden bizonnyal még Musk sem tudja, hogy pontosan mire is vállalkozott.

Mindezek mellett ráadásul azt állította, hogy a speedrunt az úgynevezett Malignant Hearts-ok nélkül fogja végigtolni, amik egyébként még az első szezon során kerültek be a játékba. Ezek segítségével olyan perkökre tehetünk szert, amikkel a drágakövekhez hasonló hatást érhetünk el. A tárgy szinte elengedhetetlen a kései játékban és kulcsfontosságú mind az erőteljes új buildek kialakítása, mind a szezonális célok teljesítése során.

Merész vállalás ez tehát Musk részéről, viszont nagyon úgy néz ki, hogy tényleg komolyan gondolta a dolgot, hiszen időközben már a kommentek között hozzátette azt is, hogy mikorra is tervezi a közvetítést. Az más kérdés, hogy az időpont már többször csúszott (legutóbb szeptember 29-ére, azaz mára), mivel elég elfoglalt. Érdemes rajta tartani a szemeteket a Twitter/X-profilján, ha látni szeretnétek, hogy boldogul a Diablo IV-ben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)