Hirdetés

A Diablo IV gyűjtői kiadása nagyon menő, csak a játék nincs benne

|

Nem olcsó, nagyon mutatós, de legjobb esetben is csak kedvet tud csinálni a Diablo IV-hez.

Hirdetés

A Diablo 4 is ott volt a The Game Awardson, és rengeteg infó derült ki róla. A megjelenési dátum bejelentése után az előrendelési opciók is élesedtek, mostanra pedig már a gyűjtői dobozt is elő lehet rendelni. A gond csak az, hogy a hazai adók nélkül is kb. 37.000 forintot érő csodacsomag nem teljes.

A Blizzard a rengeteg Diablo témájú extra mellé nem ad játékot. Szóval a doboz nagyon szépen fog kinézni a polcon, de ha esetleg játszanál is a Diablo IV-gyel, akkor még ki kell majd fizetned annak extra árát (ami ugyebár az európai piacon 70 euro).

A fórumokon rengetegen védik a döntést, mondván, hogy így azok, akik előrendelik a gyűjtői változatot, nyugodt szívvel rendelhetik elő a játék digitális verzióját és kezdhetnek kalandozni már a megjelenés pillanatában. Az érv érthető, már csak azért is mert míg a Diablo IV június 6-án startol, addig a gyűjtői készlet csak június 30-án indul majd el gazdáihoz.

Hirdetés

Arra azért szeretnénk emlékeztetni mindenkit, hogy a World of Warcraft esetében a Blizzard évek óta visszatérítést garantál azoknak, akik a kiszállítással kapcsolatos nehézségek miatt előrendelik a digitális kulcsot és mellé a fizikai dobozt is. Korábban olyan megoldások is voltak, hogy a fizikai vásárlás bizonyítékának beküldése után intéztek visszatérítést az esetleges digitális vásárlások után is.

Mindenesetre ha túllendülünk ezen a dolgon, akkor azért el kell ismernünk, hogy a Diablo IV gyűjtői változata gyönyörű. Egy hatalmas és díszes dobozban érkezik egy művészi rajzokkal teli könyvvel, egy egérpaddal, Sanctuarty szövetből készült térképével, egy Horadrim kitűzővel, és kinyomtatott, bekeretezett művészi munkákkal. A csomag dísze a Candle of Creation nevű vörös, elektromos gyertya.

A Diablo IV alapverzióját 70 euróért rendelhetitek elő a Battle.neten keresztül, ha viszont többre vágytok, akkor kétszer kell megfizetni az árát. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)