Hirdetés

A Diablo IV új kompetitív módjában már most lehet csalni, és még külső program se kell hozzá

|

A Blizzard eredetileg azért halasztotta el a Gauntlet mód megjelenését, hogy kiirthassa a bugokat. Elnézve a tartalom állapotát, több időre lett volna szüksége.

Hirdetés

A Diablo IV harmadik szezonja sikerült kifejezetten erősre, éppen ezért a Blizzard elképzelése szerint a Gauntlet játékmód lett volna annak a megmentője. Lényegében egy kompetitív PvE darálóról van szó, amelyben a játékosok pontokért mészárolhatnak szörnyeket egy adott dungeonben. A koncepcióval nem is lenne gond, ha a gyakorlatban is működne.

Sajnos a Blizzard hiába késleltette a Gauntlet megjelenését "csiszolgatásra" hivatkozva, a tartalom még mindig hemzseg a hibáktól. A közösség legutóbbi felfedezése, hogy be lehet jutni a Gauntlet területére, anélkül, hogy aktiválnánk a játékmód pontszámlálóját és időzítőjét.

Hirdetés

Onnantól, hogy bekerülünk a Gauntlet dungeonbe, minden gond nélkül felfedezhetjük a teljes helyszínt, és ezzel párhuzamosan lehúzhatjuk az összes szörnyet. Ezután (a hordával a nyakunkon) belülről nyithatjuk ki a Gauntlet ajtaját és indíthatjuk el így a kompetitív számlálót és időmérőt. Ráfordulva a szörnyekre aztán egyszerre lemészárolhatunk mindent, és mehetünk is tovább rengeteg időt nyerve ily módon.

A csalás metodikáját rob2628 mutatta be a Twitch-csatornáján.

"Még jó hogy elcsúsztatták a megjelenést a bugok kiirtása miatt."

A Redditen olvasható kommentek nem voltak túl kedvesek a kialakult helyzet következtében, ami talán érthető is. A Gauntlet állapotát elnézve már mi is kezdjük érteni, hogy miért akarja a Blizzard annyira megnyitni a publikus tesztszervereket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)