Hirdetés

A floridai Joker már szinkronszínész is lenne GTA VI-ban, csak fizessen neki valaki

|

Lawrence Sullivan újra alkudozni próbál a Rockstarral, de most már dolgozni is akar a Grand Theft Auto VI-on.

Hirdetés

Bizonyára többen is emlékeztek rá, hogy a Grand Theft Auto VI első trailerében látható egy színes hajú alak, akinek az arca különböző motívumokkal van teletetoválva. Nem volt nehéz párhuzamot vonni a videóban szereplő figura, és az aligátorokkal teli állam élő legendája, a floridai Joker között.

Lawrence Sullivan az a srác, akiről mindenki tudja, hogy létezik, nevet rajta egyszer, aztán folytatja az életét, mintha mi sem történt volna. Ő azonban láthatóan szeretné a maximumot kihozni abból a bizonyos 15 perc hírnevből, és addig húzni az ügyet, amíg lehet.

Hirdetés

Sullivan perrel fenyegette a Rockstar csapatát, mondván, hogy felhasználták az ő alakját. Milliókat követelt, különben rájuk küldi az ügyvédeket, de az eredetileg kiszabott határidő rég lejárt. A floridai Jokert azonban nem olyan fából faragták, hogy hagyja az ilyesmit lecsengeni, szóval most feltöltött egy új videót, amiben nagy kegyesen adott még egy hónapot a Rockstarnak.

A csavar a dologban, hogy már szinkronizálná is a játékbeli mását.

"Hadd szólaltassam meg azt a karaktert, adjatok egy sztorit, írjunk történelmet, ember."

A legjobb a mondókájában, hogy szerinte a GTA VI bejelentése neki köszönheti a kattintásokat.

"Láttátok, mit tettem ezért a játékért? Bekerültünk a hírekbe, a blogokba, mindenki beszél rólam, mindenki imád engem, haver! Mindenki úgy ismer, mint a GTA VI Joker, a Florida Joker!"

Végül is nem téved, most is róla írunk.

@lawrence.sullivan0 #gta6 #gta6trailer #gta6joker #floridajoker #miamijoker #floridajoker #miami #florida #joker #fyp ♬ original sound - Lawrence Sullivan

Meglepődnénk, ha ebből a cirkuszból bármi kisülne, de legalább Sullivanen csámcsoghat kicsit a Rockstar rajongótábora.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)