Hirdetés

A God of War Ragnarök jól fut PS4-en, de a szomszéd is tudni fogja, hogy azzal játszol

|

Ha PS4-en tervezed pörgetni Kratos új kalandját, akkor kell majd extra hangfal a tévé mellé. Szükség lesz rá.

Hirdetés

A God of War Ragnarök jövő héten végre hivatalosan is megjelenik a publikum számára. Az újságírók (köztük a mi saját Csirkénk is) már nyúzzák egy ideje a játékot, de ez nagyrészt azért történik, hogy válaszokat kaphassatok olyan kérdésekre, minthogy hogyan fut a cucc a PS4-en?

A Cyberpunk 2077-es fiaskó után sokan tartanak attól, hogy a régi jó konzoljaik ideje lecsengett, de a SCE Santa Monica srácai szerint érdemes lesz leporolni a fekete dobozt, legalább még egyszer. A Kotaku újságírói ugyanis letesztelték a God of War: Ragnarök előző generációs változatát is, és nagyon jó híreket hoztak azoknak, akik még nem szerezték be a Sony legújabb konzolgenerációját.

Hirdetés

A játék alapvetően kellemesen eldöcög 1080p/30fps mellett a PlayStation 4-en is. Két fontos nehézséggel azonban szembe kell majd nézniük az előző generáció tulajdonosainak.

Ugyan a teljesítmény vállalható (ahogy azt az IGN.com fenti videójából is láthatjátok), ezért bizony meg is küzd a PS4. A Kotaku cikke szerint a konzol olyan hangos lett, mint egy felszálló repülőgép, és erőteljesen rá kellett adni a TV hangerejére ahhoz, hogy a ventilátorok zaja ne nyomhassa el a játék zenéjét. A hangzavar mellett egyébként a töltési idők is jelentősen hosszabbak a PS4-en.

Ezek mondjuk szerény kompromisszumok azért, hogy PS5 híján is végigpörgethessük az év egyik legjobb játékát.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)