Hirdetés

A gravitáció szabályai megszűntek a Dying Lightban

|

Kicsit meglepődtek a játékosok, amikor fejbe vertek egy zombit, az pedig békésen ellebegett az ég felé.

Hirdetés

Mióta a Techlandnek végre sikerült rásütnie egy megjelenési dátumot a Dying Light 2-re, sokan térnek vissza az első részhez is. A játék még most, évekkel megjelenése után is népszerű, a fejlesztők pedig új tartalmakkal gondoskodnak arról, hogy a játékosoknak mindig legyen tennivalója.

Ezúttal egy Astronaut Bundle című DLC futott be, ami gyakorlatilag egy felszerelés- és fegyvercsomag. A sci-fi cuccok érkezésének örömére egy esemény is elindult, aminek lényege, hogy a gravitáció ereje nagyot esett a Dying Light helyszínein.

Hirdetés

Az ugrás hatalmas suhanásokat fog eredményezni, és ha agyonversz egy zombit, akkor az békésen ellebeg a semmibe.

Aki épp a kampányt pörgeti, annak ez egy picit zavaró lehet, de szerencsére a beállításokban helyre lehet rakni a gravitációt. Ehhez navigáljatok el az Options menüpont Online szekciójába, és ott kapcsoljátok ki a "Community event participation" opciót.

Érdemes egyébként kiélvezni a dolgot, mert a Dying Light 2 decemberi megjelenéséig valószínűleg már nem fogunk túl sok újdonságot kapni az első részhez.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)