Hirdetés

A halott Sonicról szóló játék jobb lett, mint az Elden Ring?

|

Ha a Steam értékeléseire támaszkodva választod játékaidat, akkor töltsd le a SEGA eddigi legjobb címét, amelyben Sonic konkrétan meghal.

Hirdetés

A múlt héten a semmiből érkezett egy Sonic játék, ami a franchise korábbi részeitől eltérően nem egy akció-platformer volt. Egy visual novelt kaptunk, amiben a feladatunk felderíteni Sonic, a sündisznó meggyilkolásának ügyét. A játék teljesen ingyenes, gyönyörű vizuális tálalást kapott, és tényleg érdekes. A Steam felhasználókat annyira lenyűgözte a cucc, hogy nem győzik dicsérni.

A több mint 12 000, többnyire pozitív értékelésével a The Murder of Sonic the Hedgehog nem csak a legmagasabbra értékelt Sonic játék lett a platformon, hanem a legjobb játék, amit a SEGA valaha kiadott. Sőt, le is köröz megítélésében nagyobb címeket.

Hirdetés

Elmondjuk még egyszer: a Steam közösségi értékelései szerint a Sonic-izé jobb, mint a Persona sorozat, a Yakuza sorozat, vagy bármelyik Total War játék.

Ha minden Steam játékot nézünk, akkor az eredmény még ennél is izgalmasabb. Attól függően, hogy a SteamDB vagy a Steam250 listáját nézzük változik a cím helyzete, de mindkettő a Top 100-ba rakja a The Murder of Sonic the Hedgehogot olyan címek fölé, mint a Skyrim és az Elden Ring.

Távol álljon tőlünk, hogy megkérdőjelezzük az internet legmegbízhatóbb értékelési rendszerét. Ezek után reméljük, hogy a legközelebbi Game Awardson minimum a szobrok felét bezsebeli majd, amúgy tényleg merészen egyedi alkotás lett, mindenképpen tegyetek vele egy próbát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)