Hirdetés

A Hitman 3 új frissítése kalózokat és cápákat hozott

|

A 47-es ügynöknek egy szigetre kell beszivárognia, ahova ingyen elkísérhetjük.

Hirdetés

Ha már végeztél az új Hitman trilógiával és elrejtetted a harmadik részt is a kincsesládád mélyére, akkor azt javasolnánk, hogy kezdj el ásni: új ingyenes tartalom jött, ami egy új küldetést és helyszínt hozott magával.

Mindenkit szeretettel vár Ambrose Island trópusi paradicsoma, ahol a gyönyörű növényzetet kártékony gyökerek pusztítják. Őket kell nekünk elintéznünk.

Hirdetés

A célszemély Noel Crest, aki korábban Lucas Grey kollégája volt, de azóta a maga útját járja, és felépített magának egy saját, rablókból és tolvajokból álló bandát. Crest azzal a céllal érkezett a szigetre, hogy kapcsolatot teremtsen a második célpontunkkal, Akkával. A páros ki akar rabolni egy tankerhajót, mert azon rejtőzik egy fontos szatellit irányító modulja.

Mint minden Hitman pályán, úgy Ambrose Islanden is vannak begyűjthető tárgyak és fegyverek, valamint egy csomó megnyitható apróság. Akinek hiányzott a meló, már neki is ugorhat az új tartalomnak PC-n, illetve PlayStation és Xbox konzolokon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)