Hirdetés

A Horizon Forbidden West fejlesztői emlékművet állítottak Lance Reddicknek

|

A 60 évesen elhunyt színész már nem csak a Destiny 2 világában él tovább.

Hirdetés

Idén márciusban váratlanul elhunyt Lance Reddick, aki olyan franchise-okból vette ki a részét, mint a John Wick és a Resident Evil, de számos videojátékon is dolgozott, legyen az a Destiny, a Quantum Break vagy a Horizon Zero Dawn. Persze ez nem meglepő, Reddick nagy gamer volt, aki még pár órával a halála előtt is a Destiny 2-vel játszott, a lövölde játékosai pedig megható módon tisztelegtek is a színész emléke előtt, és természetesen nem feledkezett meg róla a Bungie sem

De a Destiny mellett Reddick sokat jelentett - többek között - a Horizon Zero Dawn játékosainak is, amelynek folytatásában, a Horizon Forbidden Westben szintén szerepelt. A Guerilla Games is le szerette volna róni a tiszteletét a színész előtt, amit a legutóbbi frissítéssel meg is tett. 

Hirdetés

A Horizon Forbidden West legújabb update-jével ugyanis bekerült egy emlékhely, a játékosok a Burning Shores DLC-jével elérhetővé vált szigeten találhatják meg és tiszteleghetnek Lance Reddick előtt. A Guerrilla a következő szavakkal osztotta meg a hírt Twitteren: 

"Köszönjük, Lance, mindazt, amit Sylens szerepéhez adtál: az energiádat, a bölcsességedet és még sok mást. Páratlan tehetség és barát voltál. Rettenetesen hiányzol nekünk."

Ha ti is szeretnétek felkeresni, ugyanazon a helyen találjátok, ahol Aloy először találkozik Seykával, a keleti lávafolyástól délre. Ha jelentett nektek valamit Reddick, akkor álljatok meg ott pár percre.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)