Hirdetés

A Just Cause fejlesztői két évig dolgoztak egy Vasember játékon, amiből semmi nem lett végül

|

Az Avalanche Studios alapítója szerint komoly gondok voltak a Disney hozzáállásával, ami végül a projekt bedőlését okozta.

Hirdetés

Az Avalanche Studios társalapítója, Christofer Sundberg tett egy rövid látogatást a MinnMax stúdiójában, ahol mesélt egy kicsit a korábbi munkahelyén történt izgalmasabb eseményekről. Ezek között ott volt egy Vasember játék fejlesztése is.

Kiderült ugyanis, hogy a Disney és a Marvel még 2012-ben felkeresték az Avalanche csapatát és megbízták őket egy Vasember projekttel. A csapat profiljába ugyan beleillett volna, de más gondok hátráltatták a játék fejlesztését.

Hirdetés

A Disney nagyon gyorsan akarta kiadni a játékot, és Christofer szerint a tempó tarthatatlan volt. Az ütemterv teljesítéséhez 70-80 új emberre lett volna szükség, akinek aztán persze új projekteket kellett volna kiosztaniuk. Ez az Avalanche Studios egészének összeomlásával fenyegetett.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Sundberg szomorúan mesélt a kukázásról. Szerinte a csapat remek munkát végzett a fejlesztés két évében, és bár részleteket nem árult el a játékmenetről, annyit elmondott, hogy az akció a közelharcokra koncentrált, és mindenki repkedhetett a Vasember filmek helyszínein.

"Rengeteg kiváló ember dolgozott a játékon. Egy nagyon király cím lehetett volna."

Ugyan az Avalanche Studios Vasembere már biztosan nem fog elkészülni, de ez nem jelenti azt, hogy nélkülöznünk kell majd az MCU ikonikus figuráját. A pletykák szerint találkozni fogunk még Tony Starkkal a jövőben egy játékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)