Hirdetés

A kezdetek óta várt alap funkciót hoz a Sea of Thieves következő frissítése

|

A hetedik szezonban érkező pakkal lesz csak igazán teljes a pixelkalózok élete.

Hirdetés

A 30 millió feletti játékossal büszkélkedő Sea of Thieves legelkötelezettebb tengeri haramiái már több mint 4 éve róják a nagy kékséget, s mivel ez az Xbox Game Studios egyik legsikeresebb címe, nem volt kérdés, hogy ott lesz az Xbox & Bethesda Games Showcase-en is.

A fejlesztő Rare egy dalolászós trailerrel készült a műsorra, melyben a júliusban startoló hetedik szezon, a Captains of Adventure jóságaival igyekeztek elcsábítani az érdeklődőket, köztük egy régen várt funkcióval, ami már nagyon hiányzott a repertoárból.

Hirdetés

Ez pedig nem más, mint a Captancy Update-tel megérkező lehetőség a hajónk elnevezésére, mert hát ki ne szeretné a saját maga által kiagyalt névtábla alatt szelni a habokat? A Captaincy Update-et eredetileg a játék egyik korai megjelenés utáni tartalmának szánták, ám a Sea of Thieves kissé rázós indulása miatt évekre parkolópályára került, és sokan már úgy tekintettek rá, mint Columbo feleségére, akiről csak beszélünk és beszélünk, de sosem láthatjuk.

A fejlesztők viszont most kamatostól szolgálják meg a türelmet, és egy csokor újdonsággal készülnek a rajongóknak. A névadás mellett dönthetünk a hajónk felszereléséről, kidekorálhatjuk a kabinunkat, feljegyezhetjük az utazásunkat a hajónaplóba és jönnek az ún. "kapitányi utazások" (Captain's Voyages) is, ám ez utóbbiakról nem árulták el, hogy pontosan mik is lesznek. Mindemellett beváltási pontokkal bővül a játéktér, hogy megkönnyítsék a lootunk értékesítését.

A hetedik szezon rajtjának pontos dátuma továbbra sem ismert, egyelőre csak annyit tudni, hogy valamikor július végén indul az év elején még júniusi premierrel beharangozott, de technikai gondok miatt elhalasztott móka.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)