Hirdetés

A lengyel miniszterelnök lesz a Tekken 7 következő DLC karaktere

|

Meglepő húzásra készül a Bandai Namco, egy politikust küldenek ringbe a Tekken 7 új DLC-jével.

Hirdetés

A 2015-ben megjelent Tekken 7 az elmúlt években már pontosan egy tucat DLC karakterrel bővült, hamarosan pedig megérkezik a 13. új harcos is, akiről egyelőre csak annyit tudunk, hogy ő a Lengyelország miniszterelnöke. 

No persze nem arról van szó, hogy a valóságból merítkezve a Bandai Namco Mateusz Morawiecki lengyel politikust pakolta volna bele saját játékába. Egy fiktív lengyel vezetőről, egészen pontosan egy hölgyről van szó.

Hirdetés

Egyelőre még az új karakter nevét sem kötötték az orrunk, az alábbi rövidke teaser videóból annyi derült csak ki, hogy a Tekken világában egy fiatal hölgy irányítja Lengyelországot. Még az sem derült ki, egészen pontosan mikor számíthatunk az új DLC-re, mindössze annyit lengettek be, hogy tavasszal érkezik a csomag. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)